POWER LOCUS – безжичните детски слушалки

Силата на звука

Може би имате спомени още от детството си, че винаги родителите ни повтаряха „намали малко звука“ докато слушаме музика на слушалки. Или пък ви прави впечатление, че когато увеличавате звука на устройствата докрай има предупреждение, че това е опасно за слуха ни. 

Това не са някакви измислици. Ушите ни са много деликатен човшки орган и всеки по-силен шум или звук може да им навреди. В някои случаи за малко, в други – завинаги. За това и трябва да бъдем внимателни и да ги пазим. 

За това от Power Locus са се погрижили за максималните децибели на слушалките – 94dB. Така можете да бъдете сигурни, че детските уши са в безопасност.

Запомнете, че слушалките over-ear са много по-безопасни от тези, които са като тапи и се мушкат директно в ухото.

С внимание към детайла...

Това са  най-добрите детски слушалки, които съм виждала някога (линк тук). Супер леки и комфортни. С възглавничка от мемори пяна на панела, който минава над главата осигурявате максимален комфорт на детето дори и при по-дълготрайна употреба.

Освен това наушниците също са изключително меки на допир и отново са изработни от мемори пяна, която осигурява охлаждащ ефект. 

LED светлини – мечтата на всяко дете. С вградените led светлини, които светят с такта на музиката, партито се пренася и за тези, които не могат да чуят звука. Не се тревожете – могат да бъдат изключени по всяко време.

Страните се регулират и позволяват на слушалките да растат заедно с детето. Тук ще си призная, че когато имам възможност и аз ги използвам 😀

А относно издръжливостта на панела – спокойно. Подсилен е с метална пластина и няма как да бъде счупен така лесно.

Лснодостъпни бутони за действие, разположени от едната страна на слушалките. Така детето може само да намалява или увеличава звука, а също и да сменя песните или пък приказките си.

Освен всичко изброено до тук, слушалките са сгъваеми и пристигат със собствен калъф. Така можете да ги сложите в раницата или куфара си и винаги да бъдат с вас. Също така са и много леки. (

Достъпност

Благодарение на вградения bluetooth (version 5.0) можете да свържете слушалките бързо и безпроблемно към iOS, Android, Windows, MacOS и др много бързо. Така детето спокойно може да тича, скача и танцува наоколо, без да се оплита в кабели. Обхватът на сигнала е 10 метра, така че не е нужно детето да е залепено за устройството, от което слуша музика.

Батерията им издържа до 30 часа безжично слушане. Но ако все пак ако няма къде да заредите слушалките Power Locus отново са се погрижили. Има включен 3.5mm кабел в комплекта, който осигурява безкрайно слушане на любимите плейлисти. 

Също така има вграден слот за SD карта, което позволява да имате музика по всяко време без да бъде необходимо допълнително устройство.

Вграден микрофон – на къде без него? Той е с безупречно качество и може да с използва както за телфонни разговори, така и за онлайн  класове.

Заключение

Освен за развлечения, слушалките могат да бъдат страхотен помощник на учениците. Времената вече са такива, че понякога се налага дцата да учат дистанционно. По този начин можете да бъдете спокойни освен за безопасността на детските уши, така и за концентрацията. Външните шумове вече няма да бъдат пречка. 

Ако имате някой бъбривец вкъщи, който не спира да говори, то така можете поне за малко да си починете от поредната история за онзи динозавър или пък за онази марка кола. И все пак внимавайте – ако наистина искате почивка, то по-добре пуснете приказки за слушане. Защото ако пуснете музика, то си гарантирате още по-голямо парти. 😀

Две години безпроблемна гаранция – какво още му трябва на човек в едни слушалки?!

Power Locus PLED наистина са страхотни. Една добра инвстиция в забавлението и безопасността на децата. Препоръчвам с 2 големи и 2 малки ръце 😀

Тук ще откриете любимите песни на Борил в Spotify. И не си мислете, че слуша само детски песни 😀 почитател е на Молец, а също и на Димчо, но спокойно… Те не са добавени в този плйлист 😀

КОЯ СЪМ АЗ?

Казвам се Виктория и съм на четвърт век. Майка съм на най-щурото хлапе на света - Борил. Споделям за майчинството, детето, игри, идеи и всичко, което преминава през живота ми. Винаги гледам от забавната част на нещата и съм тотален оптимист и мечтател. <3