Кърпи за коса и лице Aglique – защото и мама е човек

Често ние майките забравяме, че трябва да обръщаме повече внимание на себе си. Покрай грижите за децата ни се оставяме на заден план, дали защото нямаме време, дали защото сме изтощени и искаме просто почивка… 🤪

Защо е важно обаче да се грижим и за себе си? За да се чувстваме добре. Защото, когато майката се чувства добре, това се отразява на цялото семейство. Защото и ние сме хора, а не просто майки. Аз самата все още се уча да обръщам достатъчно внимание на себе си. Днес ще ви разкажа за продуктите на българския бранд Aglique. Продукти, които всяка жена трябва да притежава. Не само заради красотата, която излъчват, но и комфорта, който ти доставят 🙌

В този блог пост ще научите повече за:
🌸 кърпа за коса за след баня
🌸 кърпа за коса за плажа с UV защита
🌸 кърпа за лице

Чувството да изляза от банята след най-бързия душ в живота ми с такава кърпа е почти като да минавам по червен килим 😀 Нямам търпение да дойде истинското лято, за да нося кърпата за навън. А бъдете сигурни, че тя ще свърши чудесна работа за дните „bad hair day“.

🌸 Кърпа за коса за след баня и не само

Тюрбаните, които са предназначени за след баня се предлагат в 2 варианта:
• външна част от сатен и вътрешна част дебел хавлиен плат;
• външна част от 30% микрофибър и вътрешна част дебел хавлиен плат.
Моята е с външна част от сатен и трябва да си призная, че кърпата крещи „хей, аз съм лукс“.

Дебелият хавлиен плат попива влагата от косата много добре. НО, това не е единственото приложение на тази кърпа. Тя може да предпази косата от влагата, когато си взимате само душ, като запазва формата й дори, когато косата е накъдрена. Също така може да си я сложите, когато си правите маска на лицето, за да не изцапате косата. Прибиране на косата, докато си правите домашна маска? Чудесен помощник. Не само, защото прибирате косата, за да не омажете всичко наоколо, но и защото по този начин косата стои затоплена и маската има максимално действие. А и обира добре излишни продукт. Ако имате излизане, но трябва преди това да сготвите, можете да я сложите като предпазна кърпа, за да не попива косата ви миризмата от готвенето. Може да я носите със себе си, когато ходите на спа процедури, за да не се навлажни косата и да запази формата си.
Като ви казвам, че има много приложения не ви лъжа. 😀

🌸 Кърпа за коса за плажа с UV защита

Тези кърпи са изработени отново от 2 слоя плат. Външният слой е от висококачествена италианска ликра с UV защита и вътрешен слой памучно трико.

Вътрешният слой не запарва и попива влагата от косата през горещите летни дни. Платовете са устойчиви и на слънцезащитните продукти, които слагаме на лицето си. Аз лично смятам, че тези тюрбани могат да се носят като аксесоар не само на плажа, а и просто навън. Десените отново са страхотни и можете да бъдете сигурни, че няма как да ги откриете на друго място – ще разберете защото малко по-долу в текста.

🌸 Кърпа за лице

Кърпата е изработена от 70% памук от страната за попиване и 30% микрофибър от другата страна. Много мека и приятна на допир.

Както знаем, кожата на лицето е най-фина и нежна. За това не е добре да използваме една и съща кърпа за попиване на тялото и лицето след баня. Голямата кърпа може да нарани и раздразни нежната кожа, за това е добре да използваме малка и достатъчно мека такава само за лицето. Десените отново са страхотни, а материята е толкова мека и приятна, че ще ви се иска по-често да се налага да си миете лицето.

Кърпите са изработени в България от висококачествени платове, чиито дизайни се разработват специално за бранда. Което значи, че няма как да откриете друг продукт с такъв дизайн и качество на пазара. Всяка кърпа се преглежда за дефекти преди да бъде прилежно опакована. А кутията и етикетът също са произведени в България. Всичко е изпипано до най-малкия детайл, което е страхотно. Могат да се перат ръчно или в пералня до 30°С, само не трябва да се сушат в сушилня.

И защото ние жените трябва да обръщаме повече и специално внимание на себе си и външния си вид, смело твърдя, че всяка една от нас независимо от възрастта трябва да притежава такъв продукт, а защо не и няколко 💓

ГАЛЕРИЯ

КОЯ СЪМ АЗ?

Казвам се Виктория и съм на четвърт век. Майка съм на най-щурото хлапе на света - Борил. Споделям за майчинството, детето, игри, идеи и всичко, което преминава през живота ми. Винаги гледам от забавната част на нещата и съм тотален оптимист и мечтател. <3